علی سلیمانی

بازیگر سریال «دادستان» گفت: مسؤولان تلویزیون با تولید سریال «دادستان» این شجاعت را نشان دادند که به مسائلی همچون اختلاس، آقازاده‌ها، اختلاس سه هزار میلیاردی و ... می‌پردازند.

به گزارش مشرق،علی سلیمانی سرنسری بازیگر نقش «صادق» در سریال «دادستان» در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس گفت: از ویژگی های نقش صادق برای من این بود که دو فضا را تجربه می‌کند؛ هم فضای پلیسی امنیتی و هم فضای نفوذ به گروه خلافکار. در فضای نفوذ به گروه‌های خلافکار فضای دراماتیک خوبی ایجاد می‌شود. هیچ یک از نقش ها این ویژگی را ندارد که هم در فضای مثبت و هم در فضای منفی بازی داشته باشد. به نظرم نقش خیلی خاصی است و برایم جالب بود و هر بازیگری دوست دارد خودش را به چالش بکشد؛ من هم با این نقش خودم را به چالش کشیدم.

**تلویزیون در ساخت «دادستان» شجاعت نشان داد

وی درباره روند داستان و ایجاد فضای گفتمان‌سازی و عدالت خواهی و مطالبه گری در رسانه ملی، گفت: اولین بار است که تلویزیون شجاعت به خرج می‌دهد حرف‌هایی که مردم علیه مسئولین مختلف کشور (قضایی، مقننه و مجریه) می‌زنند را بازگو می‌کند و مطالبه‌گری را مطرح می‌کند. در سریال حرف‌هایی را می‌شنویم که در خیابان و از افراد عادی جامعه می‌شنویم.

سلیمانی تصریح کرد: تلویزیون و مدیران آن این شجاعت را به خرج دادند که حرف‌هایی که مطالبه‌گر است و در  سریال می‌بینیم را بزنند. مطالبه‌گری از این جنس که  فردی که در امریکا تحصیل کرده و ماهی ۸۰ میلیون دریافتی دارد برای مردم چه کار کرده و به کدام درد مردم رسیدگی می‌کند؟ یا مطالبه گری از این جنس که چرا خیلی چیزها سر جایش نیست.  در حالی که مردم و مسئولین هر دو یک نقطه مشترک دارند آن هم عدالت‌خواهی است که از شعارهای انقلاب است و باید محقق می‌شد اما سهم مسئولین و مردم متفاوت است.

علی سلیمانی: رسانه ملی در ساخت «دادستان» شجاعت نشان داد

**آثاری نظیر «دادستان» همه را به چالش می کشد

بازیگر سریال‌های پربیننده تلویزیون در ادامه گفت: مسئولین تلویزیون با تولید سریال «دادستان» این شجاعت را نشان دادند که به مسائلی همچون اختلاس، آقازاده‌ها، اختلاس سه هزار میلیاردی و...  بپردازند. نمایش این سریال فضای فرهنگی جدیدی را نوید می‌دهد. این دست آثار هم مردم و هم هنرمندها را به چالش می‌کشد.

علی سلیمانی: رسانه ملی در ساخت «دادستان» شجاعت نشان داد

**سریال کاملا نزدیک به واقعیت جامعه است

وی درباره برخی نقدهایی که به سریال وارد شده و آن را شعارزده می‌دانند گفت: سوالم این است  شعار بد است؟ خیلی از انقلاب‌ها و تغییرات با شعار به وجود آمده است. می‌بینیم در فضای مجازی جملات مشهور از زبان آدم‌های بزرگ عنوان می‌شود. شعار اگر خوب گفته شود خیلی خوب است. برخی می‌گویند شعار خوب گفته نمی‌شود اما به زعم من اکثر قریب به اتفاق شعارها در لایه دراماتیک قصه گفته می‌شود و اصلا شعاری نیست و کاملا نزدیک به واقعیت جامعه است؛ برخی ممکن است اغراق‌گویی شده باشد که لازمه کار نمایش است. به نظرم در سریال جایگاه خوبی را اکثر قریب به اتفاق شعارها پیدا کرده‌اند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • زینب IR ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    0 1
    بازی شما که قسمت آخر حضورتون خیلی خنده دار بود آخه شما چجور نیروی امنیتی هستی که از آی تی سر نمیاری و طرف میاد بتو حمله کنه به جای اینکه ی حرکتی از خودت نشون بدی و.. وایمیسی طرف بهت شلیک کنه و به ملکوت اعلی بپیوندی؟!!!!!! ؟؟؟?

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس